maandag 21 december 2009

Beter laat...........

Halloooooooh allemaal!
Wat later dan verwacht, maar toch gekomen!
In het laatste bericht waren we toch echt iets te optimistisch, de vloer werd uiteindelijk helemaal niet die zaterdag gelegd, maar de spullen werden natuurlijk wel geleverd.
Het bleek dat onze vloer nog niet optimaal geëgaliseerd was, dus daar moest een Volendammer (zelf 2) aan te pas komen en de tegels verschilden te veel van dikte.
Met andere woorden, hij werd een week later gelegd door twee andere Volendammers
(Johan en Harry).
Eind goed al goed, de vloer werd inderdaad gelegd, wel met het nodige commentaar over de kwaliteit van de tegels......maar je kunt niet alles hebben, hihiihihih.


Egaliseren volgens Volendamse begrippen.

De keuken is geleverd!!!!! Inclusief afzuigkap.






Ondanks dat er sneeuw was gevallen en het grind dus lichtelijk aan het dak was vast gevroren, is het Vin en Wesley gelukt een redelijk deel eraf te scheppen en in de achtertuin te mieteren.
Dat gaan we gebruiken om de tuin op te hogen, want je bent Nederlander of je bent het niet.......waarom betalen als het op je dak ligt.


Verpakkingmateriaal van de keuken in de sneeuw..............



Er past bijna niets meer in de schuur, ondanks dat deze toch vrij riant is.


Samen met Richard heeft Vin vandaag de keuken ingedeeld en opgehangen. Er moet nog het een en ander afgesteld worden, maar het ziet er prachtig uit............


O ja, de vloer is dus ook gelegd. Het bovenste deel van deze foto, daar is de vloer al behandeld met een vrij chemisch goedje, morgen gaat Vin het andere deel doen. Mooi hè!

DE KEUKEN!!!! Straks komt de trap aan de rechterkant van de foto.
Nou, dit was de update, iets later dan gepland, maar het resultaat mag er zijn.
Liefs Vin en Pien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten